Björkö

Sommarläger på Björkö 2020
Tyvärr är vårt läger på Björkö fullt och vi tar inte in fler på kölista just nu!

Sommarläger med vacker skärgårdsmiljö runt knuten. Från konfirmandbostaden tar det cirka 2 minuter att gå till vattnet! Du som väljer läger på Björkö kan vänta dig spännande diskussioner, bad, tävlingar, sammarbetsövningar, lek, sportsliga aktiviteter, drama och mycket annat. Björkögården ligger vid vattnet och har bland annat kanoter, egen brygga och stora grönområden precis utanför dörren.

En typisk dag ser ut som såhär: Vi vaknar och har morgonbön med efterföljande frukost. Efter frukost har vi ett pass med vår präst som har olika teman för dagarna. Därefter äter vi lunch. På eftermiddagen har vi ett eller två pass, vi försöker vara ute varje dag, så mycket som möjligt. Sedan blir det middag, varpå en rolig kvällsaktivitet följer. Vi avslutar dagen tillsammans med en aftonbön i vårt mysiga andaktsrum!

Lite datum:

  • Informationsträff torsdagen den 28 november 2019 kl 18.00 i Olaus Petrikyrkan.
  • Läger måndag 20 juli – lördag 1 augusti 2020 på Björkögården.
  • Konfirmation i Oscarskyrkan söndagen den 2 augusti 2020 kl 11.00.

Kostnad: 6 500kr

Betalnings och avbokningsvillkor hittar du här.

För Oscars församlingsbor finns möjlighet att söka bidrag för lägeravgifterna ur ”Subers fond”. Blankett kan beställas via Isabella eller så kan ni kontakta vår expedition på 08-442 51 00.

Kontakta gärna oss om ni har några frågor på mail eller ring Isabella på 08-442 51 30.